Post by wietonsunbfectbop on Feb 15, 2022 18:18:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode napaka vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Racing Fever: Moto 2022 version ▞▞▞
TA IGRA JE NORO!!! Všeč mi je grafika in všeč mi je, ko se moram soočiti z novimi nasprotniki, vendar je ta igra res zahtevna, ker včasih imam težave z dirkanjem z drugimi nasprotniki z veliko hitrostjo in potem vedno izgubim, ker nimam denarja za nadgradnjo svojega motocikla, ampak spet TO IGRA JE ODLIČNA!🤩
Zelo zabavna igra, vendar se ponavlja, ko se premikate navzgor. Raznolikosti ni veliko, razen cest in koles.
Vsakič, ko odprem igro, se igra sama igra in ne vem, zakaj se igra vsakič zruši
Obstaja nekaj težav z načinom za več igralcev. Kadarkoli iščete prave igralce, se prikaže napaka. Čim prej popravi
Odlično je, vendar je za vožnjo veliko prometa in ni žarometov za vožnjo Ponoči, vendar je za dokončanje misije veliko prometa, zato zmanjšajte promet
Ta igra je dobra, vendar je toliko stvari zaklenjenih🤖, zato prosim odprite več ravni te igre
Resnično obožujem to igro. Tako zabavno in zasvojenost, le da je treba na nekaterih fazah bolj osredotočiti, še posebej, ko je malo snega, kar ni ugodno za moje oči. Vse ostalo 😘😘
👍👍👍👍 Zaenkrat dobra igra, enostavno upravljanje je grafika in dobra za..defo, da čas vratarja teče zelo hitro pri igranju te igre..vse skupaj 5⭐
Igra je bila popolna, dokler ne dokončam desertnega šefa, ne morem preiti na naslednjo stopnjo. Iščem, kako lahko dosežem 13. lvl, a kolikor raziskujem igro, nisem videl, kako doseči 13. lvl. Zaslužiš si mojo 1 zvezdico.
Dejansko mi je bila ta igra všeč, porabili smo malo denarja in veliko časa, saj se je predzadnje kolo počutilo varno, ko sem za trenutek izbrisal to aplikacijo in google play običajno shrani vse, vendar mislim, da ta igra nima te funkcije. da ga premagam, zdaj pa sem nad tem žalostna izguba časa...:)Potreboval sem dobro dirkaško igro nazaj, vendar bi rad lahko gledal svoje oglase po vsaki dirki in dobil svoj 2xcoin, da se lahko vrnem hitreje, tako draženje ampak nazaj na moj moped grind
Racing Fever: Moto Balapan jjxv
Dobra igra, samo nadzor plina včasih ne deluje pri obračanju
Zelo lepa igra in lepa grafika
Posek Lesa Odkup Volje In Slabe
Napaka pri povezovanju s centrom za igre, ko poskušate shraniti ali naložiti. Včasih izgubijo kolesa in denar
Igra je zelo dobra, res uživam v njeni grafiki, zdaj pa sem se naveličal te igre, ker je zelo enostavna. Imam zahtevo, da posodobim in naredim težave, potem so ljudje uživali v tej igri
8) Racing Fever, brezplačen za Android in iPhone, je dirkalna igra s čudovito ... Moto Rider GO (brezplačno), med najboljšimi motociklističnimi igrami za
Igra je dobra ampak problem je policija...... zdaj ne y...... igra je globalna ne vem zakaj policija policija vedno napada ljudi in je nenadoma vsakič, ko sem samo zaseden noter
Dso Reprezentanca sg
Lepa igra..👍 Pospešite skozi promet, premagajte policijo, svobodno se vozite, premagajte glavne kolesarje, ko dokončate njihov svet. Pustil sem ga..ker ne deluje pravilno na oppo a55 😡😡😡
z eno besedo odlična.... To igro bi ocenil s 5 zvezdicami, vendar večino časa trpi zaradi težav z oglasi... na splošno je res zabavna 😍
Velika nagrada Brazilije 2007 | Mapio.net
Najboljša igra, ki sem jo igral. Želim si, da bi bilo več koles in več prog za igranje. Kaj pa, če lahko s kolesom naredite igro glavnih mest sveta, da jo raziskujete.
Racing Fever: Moto Preteky wlpb
Zelo dobro sestavljeno, ampak!, ali lahko morda izboljšate zvoke motorjev.. všeč mi je, da kontrole in hitrost koles niso realni. Prosim, če lahko podrobneje raziščete njihove hitrosti.. hvala za super igro.
Všeč mi je ta igra, to je zelo dobra igra in všeč mi je, da je grafika teh kontrolnikov zelo visoka in všeč mi je ta grafični nadzor, prosim
Igra je dobra, vendar dirke ne morete končati po določenih ravneh. Po določenih ravneh je postalo nemogoče zmagati v dirki, poskusil sem znova in znova približno 180-krat, vendar nisem mogel zmagati v dirki. Spoštovani razvijalec, prosim, odpravite to težavo. Po določenih ravneh ne moremo igrati. Zelo sem navdušen nad grafiko iger. Prosimo, odpravite to težavo Hvala
Bila je različno zabavna igra. Ima odlično grafiko. Toda še vedno obstajajo težave, kot je obtičanje na ravni in cesta je le ravna. Če dodate ukrivljene ceste, bi bila boljša izkušnja igre.
PREBERITE TUDI: najboljše brezplačne avtomobilske igre in dirke za osebne ... 8) Racing Fever, brezplačen za Android in iPhone, je dirkalna igra s čudovito
Block Puzzle Gem: Jewel Blast Teka-teki abp
Ni mi všeč, da me nagajaš z oglasi, da ne omenjam, da si dal oglas čisto na sredino zaslona na dnu, kjer niti ne moreš kupiti vozila, ker niti ne vidiš cene, ki so v resnici naredi igro grozno izkušnjo. Ne maram se počutiti, kot da me nadlegujejo ali vsiljujejo
Najslabša igra, ki sem jo prenesel. Igra ne deluje, ima težave z nalaganjem in se vsakih nekaj sekund zatakne. Prosim, vzemite ga iz trgovine Play. Rad bi mu dal -10 zvezdic.
Racing Fever: Moto Preteky wlpb
Dobro je, a malo grozno, ko sem izbral gumbe za upravljanje, zato mi daje vadnico in mi pove, naj nagnem, vendar kontrolniki nagiba na mojem telefonu ne delujejo
Najslabša grafika ne izgubi ur mb in kontrole so zelo slabe in