(Android/iOS) Off The Road - OTR Open World Driving yönetici panelini etkinleştir
Feb 15, 2022 18:03:39 GMT -5
Post by wietonsunbfectbop on Feb 15, 2022 18:03:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Off The Road - OTR Open World Driving ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Off The Road - OTR Open World Driving IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ yönetici panelini etkinleştir ▞▞▞
▞▞▞ Off The Road - OTR Open World Driving 2022 version ▞▞▞
Off The Road - OTR Open World Driving Αγώνες yyi
Off The Road APK - OTR Open World Driving'u indirin [370 MB] (✓ Ücretsiz) - Off The Road APK - Off The Road - OTR Open World Driving oyunu - En Son Sürüm.
Eğlenceli görünüyor, y eksenini ters çevirebilir misin? Kontrol seçenekleri görünmüyor.
Orta güzellikte bir oyun
Orta dereceli bir oyun
epik olarak harika bir oyundu smh... SONRA YENİ GÜNCELLEME, BENİM İÇİN BUNU ÖLDÜRDÜ!! Yeni bir cihaza tekrar indirmek zorunda kaldım ve daha yeni sürüm, eskisine kıyasla çok kötü, pek çok yönden. Altın Madenlerinden HİÇBİR $ ve ŞİMDİ 30Dk. YERİNE HER 8 SAATTE BİR Mİ? Ve 4000$ YERİNE SADECE 500$ MI? FAR, şimdiye kadar oynadığım en iyi telefon oyunuydu, şimdi berbat. Birkaç araç eklendi, harika, ancak ÖDEMEdikçe ASLA hepsini alamayacaksınız. Önceden yeterince zorlayıcıydı, şimdi öldürdün smh
Bu oyunu çalıştırmak için telefonu sıfırlamayı denedim ama oyunu indirdiğimde her yerde kırık beyaz çizgiler var ve game.im'i bir samsung galaxy m02 en yeni android 10 ile kullanıyorum, bu yüzden lütfen bu oyun için grafik yükleme ve oyun ay7ng sorununu düzeltin ve th8s cihazı!teşekkür ederim!
Eğer eğlenceliyse ama... beni ilgilendirmeye yetmiyor. Diğer arabalardan bazılarını denemek isterdim ama ya kartları almak için sonsuza kadar uğraşmanız ya da onlara para harcamanız gerekiyor. Geçiş, seçilebilir arabaların herhangi birinin kilidini açmaz, sadece haritada olanlar. Ne bilmiyorum ama bir şey sadece eksik. Bir ev inşa etmek için 3 saat kaya sürmek o kadar da eğlenceli değil
Sea Monster City-Seeungeheuer Stadt Rollenspiele icoq
çok şoştur
Çok güzel olmuş ellerine emeğine yüreğine sağlık
Güncellemeden sonra altın kazanmak zor... Daha önceki kullanımlarda çarpan ile 10.2k ve 30 dakikada iki maden kazanılıyor. Ama şimdi 1 madenden ekleme izleyerek 1000 almak için 8 saat harcamak zorunda. İzlemediyseniz sadece 500 ekleyin.....
İyi, yükseltmeler pahalı tarafta. Ayrıca çekiş, buzda sürmeniz gibi bir şakadır. Çok iyi bir konsept olsa da, sadece biraz ince ayar yapılması gerekiyor.
İyi olmayan bir oyun iyi olmazdı ama ne kadar denesem de çalışmazdı. Lütfen bu oyunu düzeltin. Bu oyunda da biraz ilerleme kaydettim, bu şimdiye kadarki en kötü oyun, anlamıyorum, yer israfı
İyi oyun ama çöp kamyonunu ve devasa helikopteri aldıktan sonra tüm ilerlememi kaybettim, koleksiyon toplamak için çok fazla iş yaptım, temizlemek ve yeniden başlamak için sadece 1 bölüm, geçen yıl geri dönmedim ve ilerlemem hala buradaydı, ne oldu lütfen? açıklamak
daha fazla grafiğe ihtiyaç var .. lütfen grafiklerini ve daha fazla araba ve sokak n haritasını artırın
Biraz oynama süresinden sonra oyun size sıkıcı bir deneyim yaşatıyor ve reklamlar o kadar sinir bozucu oluyor ki bir VIP premium satın almanız gerekiyor. Burada bunun üzerinde çalıştırılacak bazı teşhisler var ve hiçbir hata olmadığından ve çok fazla pil ömrünü tükettiğinden emin olun.
Arabaların performansları daha iyi olabilir
Valahide bilah çok güzel olmuş ama önce sadece zaman geçmiş ama artık gecede var öncek hemen indirdim sona olmuş ve olmuş
Bu oyunu çok seviyorum, legentey stringer tükürük ateşi arabası süper hızlıydı, lütfen yeni güncellemeyi ekleyin
Bu oyunu seviyorum. Elbette, reklamları var ama onları doğru zamanda koyuyorlar, bu yüzden sizi gerçekten rahatsız etmiyor. AI'nın yanı sıra çok oyunculu oyunlara sahipler ve çevrimdışı olarak da oynayabilirsiniz. Tek can sıkıcı şey, gerçekten harika araçların ya gerçek paraya mal olması ya da bunun için yeterli kart almak için bir ay gibi bir süre beklemeniz gerektiğidir.
Oyun resimdeki gibi değil. ama ben begendim. Grafikleri iPhone 11 pro lite çok az. Bence indirmeyin.
Off the road otr open world driving mod apk – para hileli Android için ... Apk Para Hileli 4x4 Off-Road Rally 7 APK indir, Android Offroad yarışı oyunu.
Oynaması sorun değil ama çok fazla reklam var!!!
Havalı oyun, havalı arabalar ve kamyonlar ve güncelleme yaptıktan sonra yeni bir uçan araba alacaksınız
arabaların hepsi hepsi gerçek parayla alınabiliyor😑
Tbh oyunu seviyorum beni yanlış anlama, oldukça sık çöküyor ve çamur güncellemesini hiç hissetmiyorum Tüm ilerlememi kaybettim Neredeyse 2 yıllık bir sürü işim vardı ve keşke iletişime geçip eşyalarımı geri alabilseydik
Off The Road - OTR Open World Driving Αγώνες yyi
Brill oyunu, ekranın donduğu ve hiçbir şey yapamadığım arabayı yükseltme zamanı gelene kadar, grafik kontrolleri ve oynanabilirlik mükemmel, ne yazık ki yaklaşık 30 dakikalık oyundan sonra araba yükseltme ekranında dondu, kaldırmak zorunda kaldım, ne Yazık, oynanabilirlik açısından 5 yıldız vermek istedim ama ekran donduğu için 3 yıldız veriyor.
Yol Dışı OTR Açık Dünya Sürüş V 1.5 MOD APK + DATA
Bu oyun berbat ve büyük bir hataya neden oluyor. yükleniyor ve kontrolleri kullanabiliyorum ama ekran gri. bir an önce düzeltin. not 0 yıldız Sadece 1 yıldız koymak zorunda kaldım.
Eğlenceli ve bağımlılık yapan bir oyun! Birinci şahıs kamera görüntüsünü gerçekten sevmiyorum. Her şeyden daha fazla araç görüyorum. Ayrıca bir yapı veya meydan okuma çemberine bir kütük, kaya veya araba götürürken bir aksaklık fark ettim. Bazen dairedeki öğeyi serbest bırakmaz. Özellikle helikopterlerdeki dönüş kontrolleri de biraz işe yarayabilir. Ama bundan başka! Bayıldım! Daha fazla haritaya ihtiyacı var!
Resimlerine inanmayın bende sanmıştım ki arabaların hepsi var
Oyun çok güzel ama çok oyunculu olması gerekiyor ama ginede oyun çok ben çok tavsiye ederim
Yeni araçlar almak o kadar uzun sürüyor ki, araçları madeni para ile alabilsek daha iyi olacak.
Yun yuksek ama bisey fark cikarsan kamerada aşağı doğru eğilm arabaday ama ben tabletten oynuyorum ve çok güzel bir oyun size tavsiye ederim
Boğazınıza mikro dönüşümler sokmaya çalışıyorlar. Anlaşma pop-up'ları sizi para için oymaya çalışana, kapatmak için oynamayı bırakmanız gereken pop-up'lara, paketleri açmak için zamanlayıcılara ve araçlar çılgınca pahalı olana kadar 20 saniye eğlenceliydi. itici oyun
Bu oyun çok kötü dün geceden beri bu oyunun yüklenmesini bekliyordum ama onun yerine indirdiğim diğer oyunlarda bile beklemede deyip duruyor, bu oyunu sil ve bir daha asla kullanma diyorlar
Grafikler bence hiç geçmeyelim çünkü oyun grafikleri gerçek yani o kadar iyi. Oyun Oyun mekaniği süper. tam off road severleri ve araba severler için süper size tavsiye ederim ve bende Vip paralar bol şu anda online olmayacak ve gelir gelmez.