Post by wietonsunbfectbop on Feb 15, 2022 18:25:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ King of Avalon: Dominion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ King of Avalon: Dominion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ отключете монети ▞▞▞
▞▞▞ King of Avalon: Dominion 2022 version ▞▞▞
Интересна игра, стилът на изкуството е приятен, не е много да ви крещи в лицето, че плащате за неща и не се чувства несправедливо, не може да оправдае по-ниско или по-високо
Много глупава игра. Същото е като сблъсък на крале, същият глупав алгоритъм: голям замък се бори 10x слабост замък и не можеш да направиш нищо, за да оцелееш, приемеш да криеш войските си през цялото време. Второ, през повечето време ще се борите за ресурси. Не си губете времето
Вери гуд
Играх тази игра от години и беше забавно. Намалих рейтинга си със звезди, защото през последната година се влошава дори не мога да остана в играта повече от 5 минути, преди да ме изрита, ако това се поправи, ще оценя игра отново
Играх тази игра откакто започна, през първата година от издаването. Все се връщам към него! Понякога новите функции ставаха объркващи, но хората, които срещнах по време на игра, и множеството подробности ме връщат отново и отново!
Обичах тази игра до днес. Прекарах цяла седмица или 2 нива в смилане и събиране на ресурси, само за да изгубя всичко. И аз почти вложих истински пари в тази игра! Щитът ми се изхаби в някакъв момент и друг играч прекара цели 30 минути в повтарящи се атаки на моето кралство и взе ВСИЧКО! Всяка минута те започваха нова атака! Трябва да има прекъсване между атаките или най-малкото начин да атакувам обратно и да се опитам да си върна някои от ресурсите, за които работих толкова усилено!
Много бързи стъпки и след това се забавя малко. Но ми харесва графиката
King of Avalon: Dominion Strategi gdm
Обичайте играта! Много е скъпо да бъдеш конкурентен, така че внимавайте да се пристрастите.
Една от по-добрите игри, които съм играл, не е толкова лоша, колкото другите игри с плащане за печалба, но все пак трябва да плащате, за да спечелите. Също така е доста организирано със събитията..
Може да бъде забавно, обществото винаги е приятно. Дефинирайте игра, за да спечелите някаква игра, но все още можете да играете безплатно
Не правя много игри. ... Влюбен съм в този...... Все още е един от любимите ми, обичам K.O.A. Добре .. От около година не мога да спра... любим. Игра далеч .... Ще добавя това, което можете да играете (без да харчите), но ще бъде много трудно да продължите ... I avg. 50 $/седмица и това е достатъчно, за да продължите напред... Има големи разходчици, някои от тях правят нещата разочароващи... но осъзнавам, че това е военна игра с всякакви видове плз.... отразява живота... не е честно...
Бива
Засега изглежда прилично. Имайте предвид, че току-що изтеглих играта, така че този рейтинг може да се повиши или намали. Връзката беше неравномерна по някаква причина дори с wifi. Ще видим какво ще стане
Добре
Това е готина игра
Това е забавна игра, но имам малки грешки през цялото време в играта. Завършвам мисии на Kings Road и това няма да ми даде наградата. Също така числата, показващи, че изпълнявате мисия на Kings Road, няма да се актуализират. Не искам да деинсталирам и преинсталирам приложението, така че мисля, че съм малко заседнал. Освен това друг път съм имал проблеми, принудително спирам приложението, след което грешката изчезва, но този път не прави това. Това забавя играта за мен.
P2W, не играй, ще е по-добре да играеш нещо друго. Ако не плащате, е невъзможно да станете по-мощни от тези, които го правят, тъй като половината артикули са достъпни само след покупка, без безплатен начин да ги получите. Много небалансиран между харчещите и нехарчителите. Редактиране: Знаеш ли какво, ще си повиша рейтинга с една звезда, единствено заради събитието 50%.
Създателите ми свалиха щита, така че загубих много неща, докато на работа, те правят всичко твърде трудно за постигане за "безплатна игра", така че са достатъчно глупави да мислят, че ще харча пари за игра, която всичко, което правя, е да се опитвам да направя наумяват какво ме карат да загубя и не дават начин да говоря с истински човек. Ако можех да дам на тази игра отрицателни звезди, щях да, същото важи и за другите игри от тези създатели, изобщо не бих им препоръчал да намерят игра, която всъщност се грижи за своите потребители, а не само за $
Atlantis: Alien Space Shooter Actie xoto
Има ли българи?
Gg
сатаб
Стигна до крепост от ниво 18. Играта се плаща изцяло за победа. Без разделяне по региони. Лошият късмет може да ви постави в поле, пълно с хора, които не говорят вашия език. Жанрът е забавен, но този регион проблем изсмуква цялото забавление от играта.
На снимките изглежда много по-интересна. Също така прилича на Clash of Kings и Zgirls
Тъй като се научих как да играя и да се развивам, това е наистина добра игра. Трябва да помолите други играчи да ви научат на най-добрия начин да напреднете, за да получите по-високо ниво, така че най-добрият ви курс е да общувате с членовете на вашия екип!
Харесвам тази игра. Проблемът ми е колко струват нещата. 12 фрагмента струват $10 USD и се нуждаят от 100 за едно оборудване. $90 само за един. $500 за пълен комплект от 6, което може да ви даде леко увеличение в статистиката. Това не включва ресурсите, които все още трябва да подправите. Те го рекламират като разпродажба, но наистина просто вдигат цената, за да могат да я намалят, за да се появи сключвате сделка. Цената извън продажбата не трябва да бъде $150 за 12 мижави фрагмента. Цената не съответства на това, което получавате.
рекламата по-добра от играта
Първо, тази игра изисква ресурси за надграждане на сградите, в тази игра има няколко ресурса, с които изпитвам трудности, когато става въпрос за надграждане! Второ, сградите не ми казват колко високи са тези надстройки. Трето имам деинсталирани игри, които изискват твърде много от времето ми. Вече играх една трудоемка игра и нямам време за друга! Повечето играчи ще вложат пари в играта си, ако си струва досега, този не е.
Преди бях на 5 звезди. Но след като играх тази игра в продължение на 3 години, ще кажа, че тази игра бавно умира. Имал съм много добри и лоши моменти. Направихте много приятели и играхте с хора по целия свят. НО тази игра има актуализация на всеки две седмици. Всяка актуализация носи скъпи неща, които трябва да имате, за да имате шанс за битка да не умрете. Те са направили тази игра там, където трябва да харчите пари или няма да направите добро. 3 години пропилени
Отлична игра, само искам да не сте я превърнали в игра за печалба, за разлика от това, когато започнах за първи път. За съжаление вече не мога да дам 5 звезди, тъй като се опитах да направя няколко ферми и вече нямам никакъв контрол върху тях. Искате да потвърдя, че те ми принадлежат, но прави невъзможно и неразбираемо да ви потвърдя, че те са мои акаунти. Направете ми възможност да проверя и аз ще ви върна звездите!
Нищо освен грабване на пари, пречи на 98% от играчите да играят, поради прекомерни надстройки, които не могат да бъдат постигнати по друг начин освен инвестирането на 1000 върху 1000, за да остане повече от боксова круша за топ 5% (само за да видите тези хиляди да станат неуместни в кратък срок). Хората, с които общувате, бързо се превърнаха в единствената жизнеспособна игра. За останалите... за съжаление новите играчи няма да се насладят наистина на този аспект, освен ако разбира се не се интересуват да споделят, че ще бъдат удряни завинаги.
King of Avalon: Dominion Strateegia unc
King of Avalon: Dominion Strateške igre nebr
Всичко е наред. Някои текст е невероятно малък, а куестовете са нелепо дълги. Съберете 500 000 храна и ресурси, когато имате само 4 героя и мартенското време е като 24 ужасни часа, а времето за прибиране на реколтата е 48 часа 😑. Би било много по-забавно, ако куестовете от ниво 10 не отнемаха ДНИ, буквално, дни за завършване.
Един човек унищожи цялото кралство 585, ако това не спре, ще изтрия тази игра