Post by wietonsunbfectbop on Feb 15, 2022 18:15:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ klávesy pro zvýšení cheatů ▞▞▞
▞▞▞ Mr Meat: Horror Escape Room 2022 version ▞▞▞
Trochu špatné..........protože to můžete dělat zdarma, ale je tam tolik placených věcí a tolik reklam na hry..........ale můžete dostat zlou jeptišku, je toho hodně lepší, než to řekne pan maso a zlá jeptiška, když přijde reklama
Tato hra je skvělá, ale když hraji tolik reklam, hodnotím pouze 3
Mr Meat: Horror Escape Room Arkadne igre hil
Mr. Meat: Horror Escape Room อาร์เคด qgfp
MYSLÍM, ŽE TATO HRA JE SKVĚLÁ 4 HVĚZDIČKY VÍCE OBSAHU BUDE VELMI DOBRÝ
Mr. Meat: Horror Escape Room อาร์เคด qgfp
dobře
Zelené dveře s viry se neotevřou, oprava tohoto a dalších takových a 5 hvězdiček
mega dobrá hra davam 5
Tato hra je tak dobrá. Extrémní režim je na hraní příliš tmavý. Pokud můžete aktualizovat baterku, bylo by to skvělé. Chtěla bych mít větší dům jako ve ZLÉ JEPTŘIŠI . A další řezník, který by přišel a dal mu maso po celém domě, jako má zlá jeptiška tlustou jeptišku. Ale daleko je hra úžasná. ♡♡
Omlouvám se za to, že dávám jednu hvězdu, ale nikdy předtím jsem to nehrál a rád bych si tu hru zahrál, ale hádejte, co jí ani nedostává 100 MB ostrov, mám také tolik místa v mobilu a když jsem se ji snažil stáhnout stahovalo se to hvězdičkou, ale pak když byla doba instalace whhhoooosh zmizela a zkusil jsem to podruhé, nestalo se ani to samé, co se stalo předtím, než se stalo, prosím
nevim jestli se mi to seklo ale nejdou mi otevrit dvere
Square Bird Kasual sut
V této hře se věci za nějaký čas nenajdou a nemají možné umístění, ale grafika je dobrá, je pěkná 😎😎
Truer words have never been spoken quote, Forever rose galleria mall, Expected birth weight calculator, Escape room game talking tables, Tv venezuela en
Výborná hra jsem s ní spokojená jen mě mrzí ty upadate ten úplně nejprvnější mr meat byl libový můžu si nékde stáhnout starou verzi mr meat?jinak děkuju za tuto pěknou hru
Hrdina mega hra
Je to super hra
Špatná hra
Umělá inteligence v tomto tlustém muži je docela frustrující zážitek. A proč by brokovnice nezabila člověka bez neprůstřelné vesty?
Miluji tuto hru je děsivá, ale když vidím mr. Maso jsem tak děsivý a unavený Běžet mr. Maso, když se schovám v obýváku Mr. Maso mě hledá a cítí mě, jsem velmi děsivá, ale tuto hru hraji dál, protože se mi líbí 😍😍😍😍
Takže... Nejdou my otevřít dveře a vlastně my nejde nic otevřít maximálně odhodit pušku nic víc 😤🤬
Přehled hodnocení uživatele hladass | ČBDB.cz
Hra se mi opravdu líbí, ale jediný problém je, že se s prasetem je příliš těžké vypořádat, když vystřelíte dveře na začátku, zaostává, což mu usnadňuje přijít a zabít vás a také jsem se chystal porazit hru a já jsme sledovali reklamu na doplnění brokovnice a pak, když aplikace skončila, vrátila mě zpět do hlavního menu, opravte to, opravdu to chci porazit Byl jsem tak blízko, děkuji
Příliš mnoho reklam! Ovládání je zaostalé a hratelnost je prostě HROZNÁ. Na všechno musíte sledovat reklamy! Poté, co dokončíte úkol, aniž byste něco sledovali, stejně jeden dostanete. NEPŘÍJEMNÝ.
Hra je super ale lepší byl jeho předchůdce Psychopat Hunt
Zatím je to opravdu dobré, ale je na čem pracovat. Při procházení domu má pan Maso šanci, že vás uvidí skrz zdi, pokud je venku. Někdy hudba honičky nepřeruší. Při dalším postupu ve hře se také nahromadí veškeré prostředí Venku, Uvnitř a Laboratoře a je těžké slyšet Mr. Meat. Jen pár brouků. Můžete také vylézt na prase, vést prase dovnitř a pomocí prasete se dostat do nedosažitelných oblastí. Hra je dobrá, ale opravte její popis.
Hra byla zábavná, ale nudila se a vlastně to nemá smysl. Je to v podstatě jen vykrádání babičky.
Mr Meat: Horror Escape Room Arkadne igre hil
Jak nastartovat brokovnici nemá žádné tlačítko ke spuštění Jak nastartovat zbraň😡😡😡
Ta to hra je super,stahujte ji a když mi nevěříte tak si ji stahnite a můžete tam mít že vás mr meat neuvidí!!!
Tato hra je super ale mi nejde na tu střechu
Velmi pěkná hra. Ale hororová hra
Cesta k mnoha reklamám, kterou nemůžete ani hrát, vole, každých 30 sekund je reklama a hra vás nutí sledovat 2minutové reklamy, které se odinstalují
Jedna z nejlepších hororových her, co jsem kdy hrál. Hudba je intenzivní a Mr. Meat je velmi strašidelný zombie, jsem rád, že tam byly náznaky, protože jsem se zasekl u získání modrého klíče a dokončení policejního konce. Doporučuji tuto hru kamarádovi nebo někomu, má dobrý nápad na hororovou hru a to je na hororových hrách jedinečné. To je vše, co k této hororové hře musím říct.
Je to skvělá hra jako ledový výkřik je mi 11a nebojím se
docela dobre az na to ze me zabije pres divers
Nic moc hororu Velmi zábavná hra bez hororu